Categories: Nonclasificat

Justiţie oarbă… parlamentari de MERDA!

Încă un caz care mă scoate din sărite. Exemplu concret: un deţinut condamnat la vreo 15 ani de închisoare (parcă) pentru omor a fost eliberat după câţiva ani pentru “bună purtare”, deşi la dosarul de penitenciar avea nenumărate rapoarte de pedepsire. După câteva zile revine în arest după ce i-a tăiat gâtul unei persoane din satul său. Întrebarea mea: DE CE nu intră la puşcărie şi judecătorul care l-a eliberat condiţionat???? Toată comisia! Aşa poate se va face ordine şi în cadrul judecătorilor care, deşi au salarii colosale, se pare că nu-şi fac treaba cum trebuie. Unii, nu generalizez că n-ar fi corect faţă de ceilalţi care chiar judecă aşa cum trebuie! Dar asta e, n-avem legi, n-avem oameni care să le dea… Şi parlamentarii, ei ce fac? Dau noul cod penal prin care reduc pedepsele…  BIP <—– aici sunt toate înjurăturile posibile şi imposibile pentru ei! Nu le pot dori decât să fie măcar o dată în viaţa lor victimele celor pe care îi protejează şi le dau drumu’! MERDA!!!

Spread the love
Liviu

View Comments

  • Merda! zic si io, dar degeaba! suntem sub talpa lor si nimeni nu mai poate misca nimic. traim intr-un spatiu (eu n-o mai consider tara pt ca gasesc unde e statul de drept) in care nici nu mai ai cui te plange!

Share
Published by
Liviu

Recent Posts

Mr. Robot’s speech about religion

"Is that what God does? He helps? Tell me, why didn't God help my innocent…

4 years ago

Tokyo

Tokyo, un oraș pierdut în timp pe de-o parte, futurist pe de alta, locul care…

4 years ago

Planificarea unei călătorii

Deși research-ul, informarea, e consumatoare de energie si timp, satisfacția pe care ți-o dă o…

4 years ago

Noi contra voastră – citate

”Cel mai rău lucru când vine vorba despre alții e că suntem dependenți de voi.…

5 years ago

Spectacolul naturii – aurora boreala

Islanda, 18 Octombrie 2018 https://youtu.be/Z81K56RYeGc Cu un indice kp mic, 3, și maxim 15% șanse…

6 years ago

Valea Sacră

Despre împrejurimile Cusco-ului se spune că reprezintă paradisul amatorilor de drumeții. Păduri tropicale, piscuri înalte,…

6 years ago