ROMANIA - ITALIA - EURO 2008 - SUPORTERI

Gata. S-a mai dus o calificare. E timpul pentru schimbări majore şi când spun asta nu mă refer doar la antrenor! Primul care ar trebui să plece: Mircea Sandu! De mână cu el Dumitru Dragomir, apoi Piţi cu panaramele de jucători expiraţi pe care i-a selecţionat: Marica, Marius Niculae, Cociş, Codrea, Gigel Bucur, Băneliţă şi, desigur, Contra, era să-l uit. Un meci bun cu Serbia, dar un meci bun şi zece catastrofale… nu mai poate la acest nivel, Contra, lasă-ne!

Şi câtă dreptate avea austriacul: suntem o echipă obosită, fizic cât şi psihic!

Mutu, tare mi se pare că nu ai vrut să joci în Austria. Şi tare mi-e frică de nu ai făcut asta ca să scapi de Piţi. Asta cu accidentarea e aşa, de ochii lumii, dar la cei 30 şi ceva de ani ai tăi, ar trebui să te gândeşti şi tu la viitor… lasă-ne, lasă-ne

Piţi, îmi pare rău să o spun, deşi eram printre singurii susţinători ai tăi, e timpul să pleci, lasă pe altcineva mai inspirat în momentul de faţă. Avem nevoie de un antrenor! Să nu aud de Hagi, el nu e antrenor, doar un fost mare jucător. Să nu aud de bolonI, trădător de ţară, om de doi bani. Avem nevoie de conducători cu o nouă mentalitate, nu boşorogi care se cred stăpâni pe fotbalul românesc. Adio comuniştilor, ieşiţi afară!

Cu toate astea, după două eşecuri usturătoare, avem şi un câştig: Ciprian Tănase! Bravo tinere, dacă o ţii tot aşa vei ajunge mult mai mare decât a fost Mutu vreodată! Aşteptăm confirmarea şi din partea lui Nicu, deşi poate cam mult mediatizat în această perioadă.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>