Concert Spin în Jazz, 03.06.2010

Tocmai am ajuns acasă de la un senzaţional concert Spin, din iubitul nostru Jazz şi trebuie să recunosc că mă simt foarte bine! Chiar dacă financiar nu cred că aţi ieşit foarte bine (n-a fost aşa multă lume pe cât ar fi trebuit), cântecele voastre ne-au intrat la inimă şi măcar, cel puţin un fan, aţi câştigat! Pentru noi, cei care am fost acolo, a fost o seară minunată, ne-am simţit foarte bine, la fel cum sperăm că v-aţi simţit şi voi şi vă mulţumim pentru asta! O atmosferă foarte frumoasă, de prietenie, voie bună, păcat că n-ai fost, Alexandra, sunt sigur că te-ai fi distrat foarte tare!

Apropo, Silviu, nu cred, de fapt sunt sigur că nu m-ai recunoscut la masă la Felix când ne-am salutat; am făcut cunoştinţă acum 1-2 ani când aţi venit la zilele târgumureşene în cetate şi eu eram “fotograful vostru” din mulţime, cu aparatul Roxanei! 😀

Concertul a fost foarte tare, muzică adevărată, păcat că nu e promovată şi ascultată aşa cum ar trebui. Trupa Spin are nişte melodii foarte frumoase şi aşa cum ai zis, Roxana, “O parte din mine” era piesa la care eu am zis “încă o zi” şi tu mi-ai zis “nu, nu e încă o zi”, dar le-am încurcat eu, “o parte din mine” vroiam! Cred că e cea mai tare piesă, îmi place foarte mult!!! Dar tot răul spre bine, cu strofa din “încă o zi” am mai găsit o piesă frumoasă: “încă o zi, înc-o secundă a mai trecut şi iarăşi nu am înţeles de ce timpul zboară atât de repede”. Aţi fost geniali, mi-a plăcut show-ul din seara asta, aşa că, Roxana, Silviu, Cătă, George şi nu în ultimul rând, Felix, my friend, fără de care nu cred că acest concert ar fi avut loc, vă mulţumim şi vă mai aşteptăm pe la noi!

Publicitate:  TrupaSpin.ro

Superbă piesa, doar ascultaţi versurile!

Dedicaţie pentru tine, dragostea mea:

“De-aş avea toată dragostea-n palme
Te-aş atinge uşor
Să-nţelegi cât însemni pentru mine
Să ştii că mie dor
Să ştii cât mie de dor!!!”

Spread the love