Dinamo – Steaua 2-0 (17.03.2010)

Impresii “la cald”: – partea bună: N’Doye, omul meciului, cel mai bun jucător

Felicitări Dinamo pentru victoria de azi! Pe lângă greşeala lui Zapata şi eliminarea lui Golanski, victoria este total meritată! În afară de salutul galeriei, care mi se pare extrem de… obscen (nu e frumos să înjuri, mai ales că sunt femei şi copii pe acolo), totul e frumos în groapă.

Steaua: scurtă analiză: nici o viziune în joc, apărare varză, mijloc inexistent. Oameni pe care nu-i văd de Steaua: Baciu, Golanski, Surdu, Toja, mii de greşeli, Pleşan, Ov. Petre, dar mai ales Nicoliţă. Cum poţi avea pretenţii când execuţi toate loviturile libere cu Nicoliţă sau Szekely, lovituri care nu trec nicicum de primul om? Mă întreb oare ce fac la antrenamente? Când nu ai nici măcar un singur om care să tragă un şut adevărat la poartă? Habar n-au să centreze, să şuteze, trebuia să ia mai multe!

Un mare minus pentru Digi Sport şi comentatorii lor, pentru că în afară de “derby de România”, reclamă la meciurile lor şi manifestări violente (strigăte) nu prea am auzit mare lucru. Şi un minus pentru arbitrajul lui Alexandru Tudor, deşi nu a făcut greşeli, nu-mi place stilul lui de a fragmenta încontinuu jocul, la orice atingere.

Concluzia: GIGI PLEACĂ!

Spread the love