Politicieni idioti, mai aveti o sansa: STREANGUL!!!

   M-am saturat de voi pana peste cap si chiar imi pun intrebarea: oare chiar meritati sa traiti? Bucurati-va ca nu avem noi putere, ca in lagare v-as baga pe toti! Va bateti joc de tara asta, de oamenii astia, spurcatilor!

   Pana unde vreti sa ajungeti? Nu va ajunge ca ati furat de 18 ani incoace, ca nu sunteti in stare sa dati o lege buna si tara asta se duce pe rapa? Ceausescu a lasat tara fara datorii, iar voi ne-ati ingropat in ele! Azi votati o lege, maine va dati seama ca nu-i buna si reveniti. Incompetenti burtosi si jegosi, va faceti salarii si pensii de nu le puteti duce, pe cand pensionarii mor de foame. Si nimeni nu va poate treage la raspundere. Ca voi sunteti shmecheri. Cine raspunde pentru legile idioate pe care le dati? Cine raspunde pentru programele ratate, gen vaccinarea la fetitze, unde ati dat o gramada de bani pe vaccinuri si ati ramas cu ele? Voi sa vi le faceti in creier, macar mai creste putin si scapam de voi!

   Nu va convine un ministru ca nu face cum ziceti voi, il si fortati sa plece, o adevarata mentalitate de comunisti. Pentru ca asta sunteti majoritatea voastra: comunisti! Voi toti cersiti voturi, apoi cand ajungeti la putere ati uitat tot. Pana cand?

Spread the love