“Violatorii şi pedofilii, condamnaţi în Polonia, vor fi castraţi chimic. O lege în acest sens, adoptată în septembrie anul trecut, a intrat acum în vigoare.

Vor fi castraţi chimic bărbaţii care violează copii sau membri ai familiei. Procedură a fost testată şi în alte zone ale lumii, dar pe bază de voluntariat. Legea a fost propusă de premierul Donald Tusk, după mai multe cazuri de pedofilie, care au îngrozit Polonia anul trecut. Cei condamnaţi pentru viol şi pedofilie vor fi obligaţi să ia pastile, care le vor reduce potenţa. Asta, numai după ce tribunalul va cere opinia unui psihiatru. Este cea mai aspră legislaţie împotriva pedofilei din Europa.”

Sursa: Realitatea.net

Cea mai aspră lege împotriva pedofiliei? Foarte bine, cine-i pune să facă asta? Eu i-aş împuşca imediat, fără discuţii! Aşteptăm şi noi, domnilor guvernanţi, o lege aspră în acest sens. Asta dacă nu vă cerem prea mult! Ştiţi ce nu înţeleg eu? De ce la alţii se poate şi la noi niciodată nu? Bineînţeles că nu-mi veţi răspunde…

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 1. Vasy says:

  Intradevar este o lege foarte buna.Nu este pacat mai mare, cum sa iti violezi copii sau membri familiei?Este strigator la cer.Legea asta va face curatenie si va face diferenta intre un om normal si unul retard.
  Cred ca si la noi ar fi buna o astfel de lege, dar nu are cine sa o aplice, asa ca mai bine ne lipsim de ea.
  Felicitari pentru postarile pe care le faci, chiar sunt interesante.Bafta
  http://www.fan-lazio.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>