Celine Dion, 10 iunie 2012, Las Vegas

… And here we are, with open arms…
Am reusit, in sfarsit, la a treia incercare, sa o vad acolo, unde e casa ei in ultimii ani, Las Vegas! Dupa ce n-am luat viza in 2007, un concert anulat in martie din motive medicale, de data asta am reusit, desi am avut emotii pana in seara concertului…
Colosseumul de la Caesars Palace e o sala impunatoare, grandioasa si cu o acustica deosebita!
Ora 19:00. Se permite accesul publicului in sala. Tin sa precizez inca de la inceput calitatea deosebita a acestuia, de la tineri la cei varstnici, oameni imbracati la costume si rochii de bun gust.
19:30, ora prevazuta pentru inceperea spectacolului: inca se mai zaresc scaune goale, lucru normal ma gandeam, doar nu se poate sa aiba atatea concerte cu casa inchisa. Insa spre surprinderea mea, dupa vreo 10 minute de la inceperea concertului, n-am mai vazut loc gol, sala s-a umplut pe neasteptate!
In primii 5 ani de contract aici, show-ul era axat pe calitatea artistica, dans, de data aceasta e muzica pura, vocea inegalabila acompaniata de orchestra!
A fost ceva unic, sunt bucuros ca am avut sansa sa iau parte la acest concert.
Melodiile au fost cantate intr-o maniera inegalabila, cu pasiune si pline de sentimente (Ne me quitte pas – cea mai tare), sala era plina de emotii, bucurii, o frantuzoiaca cu ochiii in lacrimi doua scaune mai incolo, luminile, scena, toate puse la punct in cel mai mic detaliu.
Orchestra, magnifica, mi-a placut in mod deosebit solo-ul de vioara Man in the mirror (cred ca asta era piesa), omagiu adus lu Michael…
Iar Celine, unica, plina de umor (“-ne bucuram ca am revenit aici in Las Vegas… Mai ales soutul meu… Pentru ca se apropie campionatul mondial de poker din august”) si cu aceeasi voce de neegalat. Tot frumoasa, desi i se poate citi pe fata trecerea anilor – timpul nu iarta pe nimeni… Vorba maestrului Dan Spataru: “Nu mai esti tu tinerica/ Dar esti inca frumusica/ Si-ti sta bine ca mamica/ Cu trei fire albe-n par”. De asemenea, vestimentatia a fost de nota 10+, niste rochii superbe, o diva ramane o diva!
Superba a fost si ideea acelei melodii in duet cu ea insasi, precum si noile melodii… abia astept noul album!
Nu prea mi-a placut piesa cu holograma lui Stevie Wonder, sunt de acord cu criticile care zic ca aceasta poate fi scoasa, dar aici sunt subiectiv.
Foarte antrenanta Rolling into deep a lui Adele, cantata mai bine, evident, de Celine!
Toata sala-n picioare, minute in sir de ovatii, asta e rasplata pe care o primeste un artist desavarsit!
Dar, din pacate, cum am spus mai sus, timpul nu iarta, iar cele doua ore de magie au zburat ca-ntr-o clipa, punand astfel capat unui eveniment pe care l-am asteptat 5 ani! Mai vreau!!!
Pentru toti fanii si nu numai, pentru toti cunoscatorii de muzica buna, daca aveti posibilitatea, mergeti, nu veti regreta!
Acum, tot ce a ramas sunt amintirile unei deosebite seri de duminica, 10 iunie 2012! Si dorinta de un bis! Life is now!!!

Spread the love