Steaua – titlul 25!

steaua_25

Steaua e noua (veche) campioana a Romaniei, titlul cu numarul 25 fiind castigat cu trei etape inainte de terminarea sezonului!

Astazi, in penultima etapa, Petrolul – Steaua s-a terminat cu scorul de 0-0 dupa un meci frumos, cu multe ocazii de ambele parti. Steaua a avut doua bare si ratari cat pentru tot campionatul. Petrolul a jucat frumos, mi-a placut Albin, dar a avut “ghinionul” de a-l intalni pe Tatarusanu intr-o zi mare!

Ceea ce ma scoate din sarite e atitudinea de mahala a jucatorilor petrolisti, in special a portarului Pecahna. Si comentariile celor de la digisport1. Despre ce e vorba? Dupa finalul meciului, jucatorii Stelei au facut o hora in jurul antrenorului bucurandu-se, moment in care portarul Petrolului, al carui nume nici nu merita sa-l mai amintesc, a venit si l-a impins pe unul din jucatorii Stelei, dupa care a inceput o serie de imbranceli si… tiganeala! Comentatorii de la digi considera gestul stelistilor o provocare, ca asa ceva nu se face mai ales la Ploiesti. Dar nimeni nu vorbeste de fair-play, nimeni nu condamna gestul jucatorilor gazda. Ca o paranteza, despre profesionalismul celor de la digisport, sau mai degraba lipsa lui, dadeau imagini de la festivitatea de premiere a celor de la PSG avand pe ecran trei randuri de text care ocupau trei sferturi din imagine. La un moment dat totul era acoperit de textele lor, se vedea doar cerul si partea de sus a stadionului!!! Si tu ca moderator (Gabi Safta parca) cum iti permiti sa ridici glasul cand vorbesti telefonic cu un antrenor??? Asta numiti voi profesionalism?

In comparatie cu atitudinea celor de la Ploiesti, cu doar cateva ore in urma, la Barcelona – Atletico Madrid 1-1, tot stadionul aplauda echipa vizitatoare care tocmai castigase campionatul Spaniei datorita acestui rezultat.

Acum comisiile de disciplina ale FRF ar trebui sa vina cu sanctiuni drastice pentru cei care au dat acest exemplu negativ de conduita si lipsa de fair-play! Pentru ca asta ar trebui sa fie fotbalul, ca orice alt sport, FAIR-PLAY!!!

Spread the love